Week 35 : het seizoen passend afsluiten

Beste Leonners,

Met pijn in het hart kondig ik u aan : het heengaan van het seizoen 2022.  Nog een laatste keer zetten we, allemaal samen, ons beste wieltje voor. Allemaal samen? Jawel. Geen aparte 10 uur start deze keer. We vertrekken met zijn allen om 09.00 uur aan Bar Leon. 

Wat we gaan doen zondag : we trekken naar de piste in Wilrijk, waar u allerlei beproevingen – pittig dan wel ludiek – staan te wachten. Degene die het beste uit deze proeven komt (de Scratch; het Lichtste Verzet; Het Zwaarste Verzet; de Afvallingskoers; Mikken op de 30; Het Beste Beentje en De Ploegenachtervolging) mag zichzelf een jaar lang de Leonste Leon noemen. De titel van Wereldkampioen verbleekt erbij (geen foto van een wereldkampioen hier, dat mag namelijk niet ;-). Wel de uitslag van de editie uit 2019)

De Leonste Leon van 2019

En dan nu : tijd voor mode! Nog tot en met zaterdag 22/10 kan u onze nieuwe herfstjacks en bibshorts, en uiteraard ook de zomershirts gaan passen bij de Fietsbroers. Het papier om je bestelling door te geven ligt erbij.  Doen!

Nu we het toch over deadlines hebben : nog 5 dagen heeft u om zich in te schrijven voor 10 jaar Bike Leon op de Stelvio. Even herhalen dat die inschrijving via mail (tom@bikeleon.be) en storting van 200€ voor iedereen geldt, dus ook voor wie in de werkgroep of in het bestuur zit.

Tot zondag, 09.00 uur allemaal.

Tom