Week 31 : WK kijken en daarna nog stukje fietsen

Dag Leonners,

Let op!U las het al in al onze kanalen, maar we herhalen het toch nog eens : zondag vanaf 06.30 kijken we samen naar het WK van Woutco, en dat ten huize Fietsbroers op groot scherm. Bike Leon zorgt voor een ontbijt, de fietsbroers voor een groot scherm. U zorgt best zelf voor een stoel. Inschrijven was noodzakelijk.

Dat heeft natuurlijk ook een impact op ons zondags ritje. Géén vertrek om 09.00 uur, geen marathonrit, geen rit naar het WK zelve ook (dat bleek toch wat te ver te zijn). Gewoon, een niet al te lang ritje van 70 km naar Muizen (GPX hier) en weer terug, om daarna op het terras van Bar Leon uitgebreid na te praten over de nieuwe Belgische wereldkampioen. Vertrek om 10.00 aan Bar Leon, zodat iedereen zijn stoel na het WK nog naar huis kan brengen alvorens op de fiets te springen.

Tot zondag,

Tom