Het volgende specialleke en week 17 : Kasterleerentals

Dag Leonners,

Nog maar net bekomen van de Vogezen (niemand die erin slaagde de KOM op de Hurlafaing te pakken? Hoe kan dat?), is het hoog tijd om aan het volgende specialleke te denken : op zaterdag 20 augustus rijden we dwars door België (van Meersel-Dreef naar Torgny). We vertrekken zaterdagochtend vroeg voor een rit van 300 kilometer met een 2000 hoogtemeters, en overnachten in Torgny. Als 300 wat veel lijkt : je kan onderweg aansluiten door de trein te nemen naar Landen en daar aan te pikken (nog 200 km fietsen) of naar Huy te komen (nog 160 km te fietsen). Om de praktische zaken vlot te kunnen regelen, hebben we graag snel een zicht op het aantal fietsers. Dus : inschrijvingen zijn nu open, en lopen tot de volgende nieuwsbrief (woensdag 22/06). Mailen naar tom@bikeleon.be (niet verschieten als u pas na het weekend antwoord krijgt op uw mail. De geadresseerde gaat zich een paar dagen van de wereld terugtrekken om te mediteren op de heilige grond in Dessel)

En we denken nog verder vooruit. Van maandag 3 juli 2023 tot en met zondag 9 juli 2023 gaan we het tienjarige bestaan van Bike Leon vieren in Bormio en op de Stelvio! We zijn nog op zoek naar mensen die in de werkgroep daarrond willen zitten samen met Joren A en Nick S. Iemand met enige kennis van Italiaans zou best welkom zijn (maar ik wil geen druk op je schouders leggen, Enzo 😉 Ook hier willen we best graag vroeg weten wie er mee denkt te gaan. Zowel voor deelname aan de reis als aan de werkgroep : mailen naar tom@bikeleon.be

En dan is er nog nu zondag. Twee opties :

  • Start om 09.00 uur voor 104 km naar Kasterlee (GPX hier)
  • Start om 10.00 uur voor 76 km naar Herentals (GPX daar)

De Kempen zijn vlak. De Hel van Pulderbos blijft een Hel.

Tot zondag,

Tom en Nick