Van laag naar hoog : de eerste uitgebreide info – graag aandachtig doornemen

 

Beste Leonners van de lange en nog langere rit,

Hieronder een serieuze brok aan informatie omtrent onze fietstocht “van laag naar hoog”. Hopelijk blijft de rit even droog als de tekst die hierna volgt.

Donderdag 24/7 :

 tussen 19.30 en 20.30u fietsen, bagage en deken ter bescherming van je fiets tijdens transport afleveren bij jan H (bothastraat 48)

Vrijdag 25/7 :

vertrek naar lakeside paradise hostel.(https://www.lakesideparadise.be/) Omtrent het vervoer doen we twee voorstellen:

       -voor wie wil gezamenlijk vertrek met de trein om 18.40 in centraal station. Aankomst omtrent 21u in Knokke. Van daaruit nog een kleine wandeling van ongeveer 1.2 km naar hostel.

       -in gezelschap van Tom VR en Nick kan je om 13u met de fiets vertrekken. Tochtje van ongeveer 100km. Vertrek aan bar Leon(?)  Wel graag met hen afspreken.

       – uiteraard mag iedereen ook op eigen manier en met eigen timing naar hostel komen.

Zaterdag 26/7

       -vroeg uit de veren want we springen op de fiets om 5.30u (dit is geen typefout!) het hotel voorziet zo vroeg geen ontbijt dus zorg dat je zelf je lievelingsontbijt mee hebt.

       -rond 10.30u vermoeden we aan bar Leon te arriveren. Hier wacht jullie een brunchke met pistoleetjes, koffie, chocomelk en een lekkernijtje om je opkomende zadelpijn een beetje te  vergeten. Deelnemers voor het traject borgerhout-botrange verbroederen met de anderen tijdens de brunch. Dus,… jullie hoeven niet thuis te ontbijten. Let wel 10.30u is een richtuur. Via de whatsapp groep  brengen we jullie op de hoogte van het vermoedelijke uur van aankomst en bijhorende brunch.

        -rond halverwege tussen Borgerhout en Botrange worden jullie verwend met een  pastamaaltijd van Pepper en Mint. Zo zijn we zeker van een culinaire verwennerij die de beentjes weer in topvorm brengt voor de volgende km’s.

        -een laatste tussenstop is gepland aan het Amerikaans kerkhof van Henri-Chapelle. Om even op adem te komen kan je hier genieten van een adembenemend uitzicht. 

        -bij aankomst wacht jullie alvast een applaus van het logistieke team en mogelijks sms felicitaties van een gefrustreerde voorzitter die op dat moment zijn wekker aan het zetten is om ’s anderendaags op tijd op zijn werk te geraken.

          Maar nog veel belangrijker als AA-drank is voorzien: pintjes, westmalle dubbel, westmalle trippel en 1 sportzot.

         -we zijn op dit moment nog op zoek naar een bistroke  in de buurt waar we nog laat  met ongeveer 20 man kunnen eten.

        -slapen doen we in de gite/herberg van Eupen. (hier te vinden)

Zondag 27/7:

ontbijt (inbegrepen) op een samen te bepalen tijdstip rekening houdend met de mogelijkheid die de gite biedt.

Garry broedt nog op een gezamenlijke activiteit om in de prachtige omgeving te doen.

Het staat iedereen vrij om al dan niet nog deel te nemen. Misschien verwacht het thuisfront je pa en/of partner liever vroeger. Alle begrip daarvoor.

‘s Avonds worden de fietsen op een nog af te spreken uur opgehaald. Dit zal een beetje afhangen van de activiteit van zondag.

 

Varia:

-ivm overnachting graag volgende gegevens bezorgen via Tom@bikeleon: naam, voornaam, nationaliteit, geboortedatum, adres, rijksregisternummer email en GSM nummer

-ook graag te bezorgen één of meerdere personen en gsm nummers om in geval van nood te contacteren. De zogenaamde ICE nummers.

-we raden ook iedereen aan in geval je dat nog niet zou hebben een sportverzekering af te sluiten. Bij een ongelukje durft de persoonlijke bijdrage al eens behoorlijk op te lopen. Een simpele verzekering zoals bij VWB biedt voor ongeveer 35 euro een verzekering aan voor het hele gezin en niet alleen voor fietsen maar ook voor andere sporten. Voor de fiets is ook een depannage verzekering inbegrepen.

 

Meer info mogen jullie één van de volgende dagen verwachten.

Jan