Het leven na de afsluitrit…

Beste Leonners,

Allemaal al bekomen van afgelopen zondag? Wat was me dat? Nog eens met dertig man op pad! Een dikke merci aan Kurt! Een emotioneel afscheidswoord van Pieter! Nieuwe truitjes! Live muziek! Tripels en trappisten en tropico tropicals! Een groepsfoto! Hotdogs! Een nieuwe voorzitter? Meer tripels en trappisten en tropico tropicals! En om acht uur ‘s avonds nog een frietje in koersbroek! Hoeveel mooier kan een zondag worden?

De volgende weken zal het iets stiller worden. De winter lonkt om de hoek. Het virus roept steeds harder. Groepsritten en daarna op cafĂ© zal er weer een hele tijd niet in zitten. Maar… we gaan niemand loslaten! Om de barre winter door te komen, zijn er minstens twee goede opties:

1.) Volgens jou dient de winter om eindelijk terug bij te spekken. Helemaal terecht! Rep je nog snel naar de webite van The Vandal en bestel een sweater, een t-shirt en een trucker cab om op zondagochtend in rond te hangen. Op die manier hoef je niet te fietsen, maar blijf je toch in de juiste sfeer. Bestel je graag een koerstruitje? Dat kan je doen in Bar Leon. Weet je je maat nog niet? Passen kan bij The Vandal na een mailtje op info[at]thevandal.com.

Onze voorzitter ad interim defileert al eens met de trucker cab en de sweater

2.) Volgens jou dient de winter om een nieuw seizoen voor te bereiden. Helemaal terecht! Schrijf je in op onze B.L.O.G. op whatsapp. B.L.O.G. staat voor Bike Leon OverbruggingsGroep. Mensen melden er wanneer ze gaan fietsen, hoeveel kilometer en aan welk tempo. Voor deze zondag zijn er bijvoorbeeld al minstens drie opties. Om 8h vertrekt Nick richting Kalmthoutse Heide voor een offroad marathon. Om 9h20 start Bert voor een meet en greet met de renners uit de Ronde Van Vlaanderen en daarna een gezapig ritje langs Temse. Enzo vertrekt om tien uur met de tienurenclub. Blijf je graag op de hoogte van deze ritten? Stuur dan een mailtje naar info[at]bikeleon.be met de boodschap “ik blog graag mee” en je telefoonnummer.

Tot gauw dus,

Nick en Kurt en co

Tijdens de Scheldeprijs liep Bert niet het risico om ingesloten te geraken…