De voorlaatste!

Dag Leonners,
 
Belangrijkste bericht eerst: onze seizoensfinale zal dit jaar samenvallen met het Truitjesfeest op 11/10. Dus we korten het seizoen een beetje in. Geen normaal jaar 2020… In ruil krijg je wel een concert van The Bonnie Blues om in je fietskledij op te shaken! Het mag!
 
Het programma van de dag-die-je-maar-beter-vrijmaakt:
10u Afsluitingsrit 2020, 75km
13u Samenkomst op terras Bar Leon, uitdelen truitjes en casual kledij, open-air familiemoment met drank en eten, fotoshoot voor nieuwe groepsfoto (protip: fietstruitje zonder fietsbroek is echt geen zicht…)
15.30 The Bonnie Blues
 
Nu zondag dus de voorlaatste rit. Nog een laatste keer Linkeroever, nog een laatste keer flirten met de Nederlandse grens, nog een laatste keer knallen aan de Schelde met de zuiderwind in het gat.
 
De routes:
Vertrek door het centrum, terugkomst via Spoor Noord.
 
Verder
Casual kledij: bestel nog tot zondag Bike Leon t-shirts, sweaters en petjes bij The Vandal en met de code bikeleon krijg je 20% preorder korting!
 
Extraatje van de week: bij de eerste lockdown ben ik begonnen om nummers  samen te zoeken als soundtrack om indoor een beetje op souplesse te fietsen. 98 omwentelingen leek me wel een goed startpunt. Vastgeketend aan de zetel heb ik het aaneenprutsen deze week afgewerkt. Je kan het resultaat beluisteren via Soundcloud. 
De volgende soundtrack moet Stan maar maken, die zou waarschijnlijk ook verder komen dan het hergebruiken van de muziek van anderen! Andere playlists altijd welkom. Dj Nick?
 
Lappenmand van de week: Reg eruit (schouder) , Garry erin (hersenen). Beterschap aan de gewonden en rij voorzichtig iedereen!
 
Groetjes,
Kurt