Deprecated: Required parameter $unikey follows optional parameter $newstate in /customers/d/d/f/bikeleon.be/httpd.www/wp-content/plugins/alo-easymail/functions/alo-easymail-subscribers.php on line 78 Nu Zondag: Solo Leon in het Waasland (68/105 km) – Bike Leon Borgerhout

Nu Zondag: Solo Leon in het Waasland (68/105 km)

Beste Leonners,

Het is weeral prijs: het virus doet De Ronde, de Tour de France en de Vuelta d’Espana. Geen groepsritten meer dus. Ook geen drankgelagen achteraf. Zelfs geen KrugerKross meer in 2020. Tijd dus voor Solo Leon aflevering kweetniehoeveel…

Ik stuur jullie deze week richting Moerbeke-Waas (105 km – GPX) of Sint-Gillis-Waas (68 km – GPX). Zelfs nu je ook in de provincie Antwerpen intensief mag sporten zonder mondneusmasker, zoeken we de vrijheid van Oost-Vlaanderen op. Fietsen met masker én bril? Klinkt als een tochtje door het Waasland… 

De GPS-routes vertrekken aan de andere kant van ‘t Scheld. Je vertrekt langs de Blanceflourlaan richting Zwijndrecht. Ik veronderstel dat je de weg naar de voetgangerstunnel zelf weet te vinden. Mits wat planning kan je trouwens ook de veerboot naar de overkant nemen. Die vertrekt richting Linkeroever aan het Steen elk kwartier na en voor het uur. Je hebt er uiteraard een masker voor nodig. Ook in de stad en de tunnel zou ik dat masker trouwens opzetten.

De routes zijn niet verkend. Moest er ergens een obstakel zijn, dan mag je het altijd melden in de BLOG. 

Veel fietsplezier allemaal,

En zie dat je voor de avondklok terug thuis bent!

Nick