Nu zondag: Grauw (74 km) + Walsoorden (103 km) + Nieuws ivm shirts!

Beste Leonners,
 
Na onze dolle avonturen in Parijs en Zoerle-Parwijs, verkennen we deze week de polders van Zeeuws-Vlaanderen. 
 
Om 9h00 stipt zetten we aan voor een trip van 103 kilometer (GPX). Je fietst kilometers langs de Westerschelde. Leve de vogelaars!
 
Om 10h00 start de tienurenclub voor een rit van 74 km (GPX). Zij geraken niet tot aan de Westerschelde, maar de polders in Nederland zijn ook al erg mooi. Enzo kan er deze week niet bij zijn, maar in onze BLOG zagen we al een aantal schuchtere kandidaten om kop te trekken. 
 
 
Bike Leon Shirts… 
 
Sommigen hebben heel het proces meegemaakt, anderen niet. Het groen gaat eruit. De meerderheid is blij, maar ik begrijp de mensen die het zullen missen. Tijd zal ons zeggen wie het bij het rechte eind heeft. Nu hakken we gewoon de knoop door en gaan we voor iets waarvan we geloven dat het redelijk tijdloos zal blijken te zijn en dat een mooie link legt met Bar Leon.
Nieuw logo, blauw en rood komen er dus in. Gedurfd in zijn eenvoud, en non-conformistisch door boven elke vorm van stoerheid te staan.
 
De meeste mensen die een shirt (en broek) wilden passen zijn aan de beurt geweest. Enkel Mathias nog. Sla je in paniek, omdat ik je in de chaos vergeten ben en je wil toch nog passen, laat het dan weten.
 
Het ontwerp dat als vertrekpunt zal dienen voor de shirts (de rode vlakken aan de zijkant zijn zijpanden, dus minder opvallend dan nu). Ik weet dat er nog plek is voor vlaggetjes en tekstjes, maar het is veel straffer om dat een keer niet te doen.

We hopen de shirts begin september al te kunnen leveren. We zijn nu bezig met kleurproeven en andere saaie dingen die erbij horen. Groene shirts zullen trouwens altijd welkom blijven.

“Maar wat als ik gewoon op het terras wil zitten zonder te fietsen, moet ik dan in fietskledij gaan?”

Neen! Wij zullen u ook trachten te voorzien van dagelijkse kledij om u aangenaam en sportief verfijnd te kunnen tonen aan de Borgerhoutsche Medemensch. 

M.a.w. we broeden op toffe sweaters, casual t-shirts en trucker caps die we samen met de Vandal zullen produceren. Waarom? Omdat het kan. En omdat ik na jaren eindelijk de kans krijg om iets met ‘flock’ te produceren…

Kandidaturen om samen met Bar Leon deze blije gebeurtenis mee vorm te gieten in een leuke dag met eten en drinken zijn bij deze welkom. 

Tot snel,

Nick (de onverkende routes en het lelijke kaartje) en  Kurt (truitjes)

Bike Leon
 

Met de steun van District Borgerhout
 
Liever geen mails meer? Sorry! Gewoon even laten weten en daarna een fietstochtje!