Tienuurclub vanaf april!

‘DE KOERSFIETS IS LEUK, MAAR RAP RIJDEN HOEFT NIET (MEER).’

Vanaf de eerste zondag van april rijdt er een tweede groep bij Bike Leon. Zoals de naam aangeeft, vertrekken wij niet om 9, maar om 10 uur aan Bar Leon. We rijden een kortere tour (60 à 70 km, elke week een andere) aan een gematigd tempo (zo’n 25 tot 28 km gemiddeld, zonder iemand achter te laten).

Voor wie?

Iedereen die niet wakker ligt van besttijden op STRAVA of graag nog de pistolets rustig gaat halen of een kater heeft of vroeger mee reed maar het wat te snel voelde gaan of niet meer wakker wordt van de jonge kinderen in huis of graag ook opzij kijkt tijdens het fietsen … en het ook fijn vindt om achteraf met de andere bikeleoners samen een pint of een casablanca te drinken.

PS We zoeken nog iemand die graag met een fietsgps rijdt om de weg te wijzen …