Puur Meise / Krugerkross

Zaterdag 14 september Meise (109 km) of Puurs (74 km)

Om iedereen de kans te geven om zondag op de Krugerkross te gaan helpen/kijken/drinken en toch te gaan fietsen, bieden we deze zaterdag uitzonderlijk een Bike Leon rit aan. Afspraak om 8.50u bij Bar Leon. 

We zoeken nog koptrekkers met een gps toestelletje voor de twee ritjes, maar de laatste tijd is dat precies een makkie. Laat maar iets weten aan info-at-bikeleon.be als we op je kunnen rekenen.

Splitsing na 30km.  GPX Lange rit – Korte rit. 

Zondag 15 september Krugerkross: GEEN BIKE LEON RIT!

Deze ochtend staat er hoogst uitzonderlijk GEEN Bike Leon rit op het programma. Vele handen maken het werk licht. Voor zover onze info reikt bij het versturen van deze mail, wordt iedereen verwacht om 9u om het parcours mee op te bouwen.

https://www.krugerkross.be

Niet vergeten snel in te schrijven voor de (nu ja) “profkross” om 17u00. De amateurkross is even snel maar je krijgt gewoon iets minder tijd om die verprutste start goed te maken. Dus tenzij je wil wringen, doe je volgens ons beter gewoon mee met de profs.

Inschrijven is maar 5€ + 5€ waarborg voor de tijdopmetingschip. Kinderen kosten maar 1€ (zij mogen niet meedoen met de profkross). Schrijf die kleine koters dus ook gewoon in en als ze het op de dag zelf dan in hun hoofd halen niet mee te willen rijden (welke druk!?), moeten ze je die euro maar gewoon terugbetalen.