Bike Leon week 15: Tatomium! (63/104 km)

Dames en heren,

Nu zondag trekken we met Bike Leon richting Tatomium. De lange route telt 104 kilometers (GPX) en  passeert o.a. langs Mechelen centrum, de Medialaan in Vilvoorde, de abdij van Grimbergen en als kers op de taart: Tatomium! Er zitten iets meer grote banen en rode lichten in dan gebruikelijk, maar ook mooie fietspaden langs de Zenne en het Kanaal Brussel-Willebroek. Er is ook terug een snel stuk, en wel één van drie kilometer, tussen Heffen en de blauwe Netebrug: alhier!

De minder lange route, zonder fotomoment aan Tatomium, is goed  voor 63 kilometers (GPX). Splitsing na passage door Mechelen centrum. Noteer alvast de volgende nummers als je wil afkorten: 93-92-90-79-94-52-51-21-60-dan richting 20 en verder fietsostrade volgen tot Antwerpen. Koop Keno!

De strijd om het regelmatigheidscriterium ligt ondertussen trouwens weer volledig open. Onze koploper, Tom VR, slaagde erin om de eerste dertien (!) weken van het jaar onafgebroken op het appèl te staan. Vorige week was hij er niet bij, maar had hij wel een geldig excuus. Hij werd namelijk vader van een zekere Viktor (voorlopig zonder snor). Vraag is natuurlijk welke gevolgen deze uk voor de fietsprestaties van Tom zal hebben. Intussen wensen wij de nieuwe ouders alvast proficiat en zeggen wij hen in koor: “Sterk! En sterkte!”.

Tot zondag allemaal,

Nick