Nu zondag: Puurs (74 km) of Meise (109 km)

Beste helden,

Nu zondag gaat het herfstzonnetje nog eens flink haar best doen. Daar profiteren we met Bike Leon graag van om een langere rit te doen. 

Vertrekken doen we traditiegetrouw om 9h00 stipt aan Bar Leon. Langs de voetgangerstunnel, het Waasland, de brug van Temse en de jaagpaden langs de Schelde rijden we tot in Branst. Daar zijn twee opties: een langere rit van 109 km (GPX) met wat kleine klimmetjes in de buurt van Asse en Meise of een kortere rit van 74 km (GPX) langs de Rupel en de fietsostrade terug naar huis.  

Vergeet ondertussen niet om je 35 euro te storten voor het Bike Leon teerfeest bij Pepper & Mint. Dit gaat door op 28 oktober, op dezelfde dag als de afsluitingsrit (13h-16h). Rekeningnummer: BE08 9731 9173 7813 (Bike Leon). De inschrijvingen stromen binnen… 

Wie op zaterdag 6  oktober graag bergop en bergaf gaat rijden in de buurt van Namen, laat dat best even weten op nick.schuermans@hotmail.com. We voorzien routes van 80 tot 140 kilometer. Voorlopig zijn we al met vier, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Volgende week meer nieuws!

Nick en co