Het wielernieuws (21 juni 2018)

Beste mensen,

Wij presenteren u graag een lichtjes aangepast programma voor de komende weken.

Zondag 24 juni – 100 km Kasterlee / 69 km Herentals 
Tijdens deze rit komen de allrounders aan hun trekken. Wie sprint, klimt en dokkert het beste? Na 25 kilometer mogen de sprinters hun riempjes aantrekken voor de Heldensprint. Halverwege de rit haal je je klimbenen even boven voor het Lichtaarts Triootje en de Muur van Kastel. Op de weg terug mogen ook de dokkeraars hun hartje ophalen op de zogenaamde Hel van Pulderbos (ja, voorzitter, nu hebben we het over u). Wie na al die beproevingen nog wat over heeft, krijgt een vrijgeleide langs het Albertkanaal. De rest van de rit doen we in groep. Samen uit, samen thuis. 

gpx 69kmgpx 100km

Zondag 1 juli – Familiedag!
Op de fiets horen we wel eens verhalen over vrouwen, lieven, echtgenotes, mannen, minnaars, partners, kinderen, honden en katten. Daar een gezicht op plakken is dikwijls moeilijk. Daarom het volgende idee: we vertrekken om 9h00 met de fiets voor een mooie route uitgetekend door Prince Garry. Om 12h00 zijn we terug in Bar Leon. Vrouwen, lieven, echtgenotes, mannen, minnaars, partners, kinderen, honden en katten komen langs. Bike Leon tracteert op een hapje en misschien ook op een drankje. 

Zondag 8 juli – 9h00: Bike Leon rit
Een korte rit, zodat we nog kunnen gaan supporteren voor de helden van de Reuskestrofee.

Zondag 8 juli – Reuskestrofee  – Alle caféploegen van ‘t stad rijden elkaar aan gort
Inschrijven bij Kurt.

Zondag 15 juli – 60/80/100 km Sauna Dianaroute
Deze tocht naar Meersel-Dreef stond vorig jaar ook op de kalender, toen nog als de “we rijden naar de meest noordelijke grenspaal van België route”. Maar geef toe: Sauna Diana Route bekt beter. Voor degenen die doen alsof ze Sauna Diana niet kennen: Sauna Diana is een zelfverklaard “huisje van plezier”, net over de grens in Zundert en goed bereikbaar vanuit Antwerpen langs de E19. Hoe wij dat weten? Sauna Diana sponsorde ooit een wielerteam. Ze staan nog steeds geboekstaafd als het team dat de wielerbus introduceerde. Daarom weten wij dat! De grenspaal passeren we trouwens ook.

Groetjes,
 
Nick