Rit zondag 15 april: Holderdebolder door Haven en Polder

Deze zondag zoeken we het nog eens over de grens. We bieden een lange route aan van 88 km richting Ossendrecht en Woensdrecht (gpx) en een korte route van 62 km tot Berendrecht en terug (gpx). Vanaf 8h50 samenkomst aan Bar Leon. Vertrek om 9h00 stipt. Splitsing na 30 km ongeveer. 

Naast de mooie polder- en havenzichten, mag je je ook verwachten aan een  passage langs het parcours van het WK veldrijden 2014. Voor zij die na de Antwerpse Kasseiklassieker kampen met een kasseiverslaving is de beklimming van de Bossestraat in Woensdrecht (350 meter) niet meer dan een zoethoudertje. De rest van de route kent nog twee kortere kasseistrookjes en een extra beklimming van de Brabantse Wal. De rest van de route is zo vlak als een pannenkoek. Het snelle stuk ligt helemaal op het einde van de lange route: Strava-link

Voor wie graag nieuwe vrienden maakt, of voor wie net na het luiden van de kerkklokken aan Bar Leon verschijnt: Rijwielen Smets organiseert een rit van 80km om 10u:
https://www.facebook.com/events/156256655035279/