Bike Leon TRUITJESDAG. Nu zondag. Echt!*

Leonners!
 
Zondag wordt een bijzondere dag. Truitjesdag!
 
Om 9 uur spreken we af bij Bar Leon. We delen om te beginnen de bestelde truitjes uit. Verder kan iedereen truitjes in alle maten passen en ineens verkrijgen tegen de ronde som van 40€. Of je nu een occasionele Bike Leonner bent of je vintage-Leon truitje te marginaal geworden is voor woorden: IEDEREEN IS WELKOM!
 
Na een kiekje bij Bar Leon doen we een ceremoniële tocht langs de andere sponsors, waar we met onze truitjes zullen pronken en dit vastleggen op de lichtgevoelige sensor. Eerste stop is onze trouwe sponsor Rijwielen Smets. Na ons bezoekje bij Johan volgt Nordex in Wijnegem. Daarna passeren voor een eerste opfrissing bij Wapper Bier. Ook Normo Coffee ligt op het parcours. Om het risico op ongevallen te vermijden, rijden we langs Mediùs, die ons prompt nog een glaasje aanbieden… Met een kleine omweg komen we nog voor de middag terecht op het terras van Bar Leon, waar er versnaperingen, taart en cava op ons staan te wachten. 
 
Het risico bestaat dus dat de inname van calorieën zondag het verbruik overstijgt. Maar daartegenover staat dat dit een uniek moment in het bestaan van Bike Leon is, dat we met zoveel mogelijk mensen willen delen.
 
Écht hard rijden, kan je dan nog steeds in de namiddag in je nieuwe aerodynamische outfit.
 
Voor de oplettende lezer: Toon van The Vandal moet nog even wachten op een bezoekje: zijn nieuwe locatie zal niet klaar geraken tegen zondag, dus helaas moeten we die links laten liggen.
 
Tot zondag!
 
Kurt
 
*tenzij, tenzij, tenzij er toch nog iets misloopt bij het transport. Bij dit schrijven bevinden de truitjes zich exact in het midden tussen fabrikant en Bar Leon.