Verslag Zondagse Rit

Shirt Zondag was het zover! De shirts waren aangekomen. Het was eens iets anders om af te spreken in de gezellige fietsenwinkel van Johan, Rijwielen Smets. Gezellig om verwelkomd te worden met een nieuw wielershirt van Andrea TAFI road style. Vele Bike Leonners konden duidelijk hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en waren aanwezig om het shirt uit te testen. Zelfs nog enkele geblesseerden en druk bezette geesten stonden aan de winkel. Samen met de ontwerper Toon ‘The Vandal’ trokken we ons op gang… Richting Fort van Borsbeek en verder door naar Vremde. Heerlijk fietsweer was het: warm zonnetje en af en toe een fris briesje, meestal op kop In Emblem reden we de dijk van de Nete op om koers te zetten richting Duffel. ‘t Was weer ff wennen van met een wat grotere groep te rijden en er waren ook nog veel andere zondagsrijders al dan niet met koersfiets. Eenmaal teruggekeerd waren we snel aan de Tommelstraat, waar we deze zomer zeker eens moeten stoppen bij de gezellige Tommelhoeve voor een bio-ijsje! Daar begint de kilometerslange Vinkenstraat waar je als je niet meer zo fris zit bij de v/pinken moet zijn. Het is er vals plat en altijd wind op kop, dus voor je het weet valt er een gaatje en moet je extra stoempen. Nog even een pitstop in Boechout wegens een lekke band. Terug aan de winkel was onze huisfotograaf Niko zo vriendelijk om wat portretjes te maken. Een grote delegatie fietsten dan nog even verder tot bij onze andere sponsor Bar Leon! Het was weer gezellig…

[print_gllr id=80 display=short]